Рефинансиране на кредити

Какво е рефинансиране?

Рефинансиране на кредити буквално означава ново финансиране, което се прави най-често поради две причини. Първата е намирането на по-добри условия за кредит – по-ниска лихва, преференциални условия, по-дълъг период на изплащане и други.
Втората причина е удобството, което предлага.

Вместо да изплащате няколко кредита към различни финансови институции, което означава да помните дати, да правите плащания към всяка поотделно и още дузина отговорности, може просто да обедините всичките си задължения в един общ кредит.

В Лайт Финанси винаги се стремим да ви предложим конкурентни условия за рефинансиране, обезпечено с ипотека. Когато кандидатствате при нас, ще имате възможността да обедините всичките си просрочени кредити в един, като може да получите дори допълнително финансиране. Знаем, че клиентите ни са различни, затова и условията ни са индивидуални.

Рефинансиране на кредити
refinansirane-light-finance

как мога да кандидатствам за рефинансиране

Избираме подходящи
за вас условия

Подписваме
договора

Погасяваме
задълженията ви

*Кандидатствате онлайн или в един от нашите офиси. Ако са ви необходими допълнителни средства, остатъка превеждаме по Вашата сметка.
За допълнителна и конкретна информация от рефинансиране на кредити , моля свържете се с нас.

Удачен вариант ли е рефинансирането?

За нас отговорът е твърдо „ДА“, ако търсите поне една от следните ползи:

По-добри условия

Ако сте сключили договор с кредитор, който не ви е дал добри условия по заема, или aко лихвените проценти са паднали, откакто ползвате кредита, то сега е вашият шанс да прехвърлите ипотечния си заем и да преподпишете при по-добри условия.

Увеличение на кредита

Има много причини, поради които може да желаете да увеличите първоначалния си кредит, но настоящият ви кредитор да не ви позволява. Например може да искате да погасите старо задължение и да разполагате свободно с допълнителната сума, или пък кредитът вече не ви е достатъчен за целта, за която сте го изтеглили и ви трябва още капитал. С Лайт Финанси това не е проблем.

Нов старт

Ако искате да започнете начисто, рефинансирането е идеалният вариант. Например, ако имате просрочени кредити и ви начисляват наказателни лихви, то чрез рефинансиране на кредити може да си дадете нов старт. Да рестартирате всички кредити в един удобен продукт.

По-лесно обслужване

Представете си всичките ви кредити да бъдат обединени в едно месечно плащане, всичко става по-лесно и по-бързо. Вече няма да се налага да плащате няколко вноски на различни дати, с различен размер и такси за всеки превод към различни кредитори. Обединявате всичките си плащания към Лайт Финанси и плащате само веднъж месечно, при предварително уговорен, удобен за вас, погасителен план.

Всички нужни документи

Изтеглете всички важни документи, за да кандидатствате за рефинансиране на кредити

какво ни отличава

Ние сме готови да ви кажем “Да”,
дори когато банката ви е казала “Не”

Кредитна Институция
(Банка)

Кредитираме въпреки лоша кредитна история
Защо да рефинансирате с Лайт Финанси
Защо да рефинансирате с Лайт Финанси?

Защо да рефинансирате
с Лайт Финанси?

Рефинансирането в Лайт Финанси може да ви позволи да намалите месечните си плащания, да спестите пари от лихвите през целия срок на кредита, както и да изплатите ипотечния си кредит по-рано. Ние сме доверен партньор на стотици български семейства и бизнеси и целим да ви дадем свободата да ипотекирате вашия имот при по-добри условия.