Ипотечен кредит за потребители

  • Начало
  • Ипотечен кредит за потребители

Какво е ипотечен кредит?

iptechen-kredit-baner-light-finance

Накратко, ипотечният кредит е заем, който е гарантиран с недвижим имот. В дадения случай Лайт Финанси ви предоставя кредит, при който се учредява ипотека в наша полза върху недвижим имот, на който ние не ставаме собственик. Предлагаме ипотечни кредити както за физически, така и за юридически лица.

Срокът на ипотечния кредит варира, но ние винаги се съобразяваме с вашите нужди, като съгласуваме оптималния вариант, взимайки предвид размера на периодичните плащания и възможността ви да погасявате месечните си вноски.

Как мога да кандидатствам
за ипотечен кредит?

Поради това че ценим времето ви, стъпките за кандидатстване са изключително бързи, лесни и удобни. Целият процес отнема само няколко минути.

Попълнете форма за кандидатстване тук

Или се свържете с нас чрез телефон или във Viber

Превеждаме сумата по сметката ви.

Подписваме договор и ипотека

Ще обсъдим условията и необходимите документи

Едногодишен кредит

Един от най-популярните ни кредити е „Едногодишен кредит“, който е за срок 12 месеца и с фиксирана годишна лихва от едва 10%. Идеален е за вас, ако не искате да се обвързвате с дългосрочен заем и планирате да го изплатите за по-кратък период. Едно от основните изисквания е да имате трудов договор с минимален осигурителен праг 2000 лв.

Револвиращ кредит

От друга страна, много от клиентите ни предпочитат така наречения „Револвиращ кредит“, който е за срок до 36 месеца. Подходящ е за вас, ако не искате да усвоявате цялата сума наведнъж, а само част от нея според вашите нужди. Удобството на револвиращия кредит е, че може да използвате малка част от общите отпуснати средства и бързо да ги погасите. Тоест вие определяте кога и колко искате да усвоите.

Кредит Стандарт

На последно място, но определено не и по предпочитание, е „Кредит Стандарт“, който е за срок до 120 месеца и за който нямаме специфични изисквания. Както и името подсказва, това е типът кредит, който голяма част от нашите клиенти предпочитат и е удачен вариант, когато става въпрос за по-голяма сума.
 

Всички нужни документи

За нас “Индивидуално” не е просто дума

Гордеем се с много от условията, които може да предложим на нашите клиенти, като конкурентни лихви, възможност за намаляване на лихвения процент с програмата “Процент за теб”, погасителни планове, съобразени с източника на дохода, както и с много други преференциални условия.

Знаем, че клиентите ни имат различни нужди и цели и затова винаги се стремим да предоставим индивидуални решения. Дали ви трябва заем, за да внесете малко повече красота в дома ви, или пък за покупката на нещо дългоочаквано и специално за вас, то ние сме сигурни, че ще успеем да ви предоставим кредита, от който имате нужда. С други думи, представете си едно швейцарско ножче с множество приложения за всеки момент, така и ние, Лайт Финанси, може да ви предложим кредит за всякакви нужди.

ipotechen-kredit-light-finance

какво ни отличава

Ние сме готови да ви кажем “Да”,
дори когато банката ви е казала “Не”

Кредитна Институция
(Банка)

light-finance-logo-