fbpx
Изберете страница

За нас

Оценката на нашите клиенти е най-важното за екипа на Лайт Финанси

 

Изключително съм доволна  от коректното,бързо  и професионално отношение на г-жа Гергана Георгиева !Много професионални успехи специално на г-жа Георгиева както и на екипът на Лайт Финанси им желая!

Величка (Facebook)

Уникални . Продължавайте все така да сте номер 1 🙂 🙂 🙂

Надя (Facebook)

Коректна фирма с истински професионалисти. Препоръчвам!

Даниела (Google)

Много коректни, отзивчиви и внимателни. Стараят се да удовлетворят желанията на клиентите. Благодаря!

Диана (Facebook)

Иновативна финансова компания, от групата компании Лайт

„Одобрихме повечето заявки“
„Имаме най-голям брой отпуснати ипотечни кредити“
„Ние сме най-големият небанков кредитор“
Това са неща, с които оставяме нашите конкуренти да се хвалят.
Ние в Лайт Финанси не разчитаме на статистика, нито пък ще те задължаваме да регистрираш търговско дружество или едноличен търговец, за да изтеглиш кредит. Разчитаме на нашите специалисти и дългогодишния ни опит, за да ти предложим най-подходящите условия, а по-ниска лихва ще зарадва всекиго..

Мисия и визия

 

Гъвкавост

Бързина

Прецизност

Ценности

 

Прозрачност

Лайт Финанси предлага на клиентите си пълен набор от условия и изисквания за финансиране, без скрити такси и клаузи. Централизираната структура позволява на нашите консултанти да работят с данни в реално време, за да предоставят на клиентите най-добрата възможност.

Коректност

Ние стоим зад нашите думи, за да можете Вие да застанете пред Вашите мечти.
Екипът на Лайт Финанси винаги предоставя пълни, коректни и ясни условия, които отговарят на действителността, за да могат нашите клиенти да направят най-подходящия избор.

Сигурност

Ние вярваме в правилата и гарантираме, че сте в сигурни ръце. Лайт Финанси е регистрирана в БНБ финансова институция с No BGR00396

Внимание към клиента

Ние ценим нашите клиенти и обръщаме индивидуално внимание на всеки един, независимо от размера на сделката и вида на финансовата услуга. Лайт Финанси може да отговори на изискванията и на най-взискателните потребители.

Отдаденост

Ние вярваме, че нашите хора са най-важният ресурс на компанията. Затова нашите служители имат възможност да участват редовно в семинари, обучения и лекции за професионално и личностно развитие.