fbpx
Изберете страница

За Нас

Финансови центрове Лайт Финанси

Лайт Финанси е иновативна финансова компания, от групата компании Лайт, която предлага на своите клиенти цялостно обслужване на финансовите им нужди. Основната цел на компанията е да установи най- удобния и подходящ начин да задоволи потребностите на текущите и бъдещи клиенти. Устремени в постигането на нашата цел, ние от Лайт Финанси непрекъснато развиваме уменията си за работа с клиенти, прилагаме съвременни практики и обогатяваме портфолиото си от услуги с въвеждане на актуални за клиентите продукти.

Дългогодишният ни опит в сферата на финансовите услуги, доказано затвърди нашето становище за изграждане на стратегия за улеснение на потребителя. Целенасочени в стремежа си за усъвършенстване, Лайт Финанси откри редица собствени офиси с централизирано управление, които предлагат разнообразие от финансови услуги – от парични преводи, заплащане на битови сметки, данъци, такси и други, до финансиране на потребности, планове и проекти, и тяхното застраховане.

Лайт Финанси, ще задоволи бързо и лесно Вашите финансови нужди.

Мисия и Визия

R

Гъвкавост

R

Бързина

R

Прецизност

Мисия и Визия

Прозрачност

Лайт Финанси предлага на клиентите си пълен набор от условия и изисквания за финансиране, без скрити такси и клаузи. Централизираната структура позволява на нашите консултанти да работят с данни в реално време, за да предоставят на клиентите най-добрата възможност.

Коректност

Ние стоим зад нашите думи, за да можете Вие да застанете пред Вашите мечти.
Екипът на Лайт Финанси винаги предоставя пълни, коректни и ясни условия, които отговарят на действителността, за да могат нашите клиенти да направят най-подходящия избор.

Законосъобразност

Ние вярваме в правилата и гарантираме, че сте в сигурни ръце. Лайт Финанси е регистрирана в БНБ финансова институция с No BGR00396

Внимание към клиента

Ние ценим нашите клиенти и обръщаме индивидуално внимание на всеки един, независимо от размера на сделката и вида на финансовата услуга. Лайт Финанси може да отговори на изискванията и на най-взискателните потребители.

Отдаденост

Ние вярваме че нашите хора са най-важният ресурс на компанията. Затова нашите служителите имат възможност да участват редовно в семинари, обучения и лекции за професионално и личностно развитие.

Готов ли си за най-добрата сделка?

Кандидатствай сега

Отнема само няколко минути